Berland vinner foran SlethaugDet ble en svært spennende innspurt og kamp om seieren i herreklassen. Sverre Slethaug fra Gular var nesten forbi på de siste metrene, men Asbjørn Berland, Samnagner Il fikk kastet seg den nødvendige meteren foran i mål og ble således den første "Gullfjellskongen". På tredje fulgte skilandslagets Petter Eliassen, 1:23 bak vinneren.

De tre raskeste i herreklassen (totalt)
1. Asbjørn Berland:, Samnanger IL 47:22
2. Sverre Slethaug, Gular: 47:23
3. Petter Eliassen, Norengros: 48:45

I kvinneklassen ble det ikke like spennende i kampen om seieren. BFG Fanas Therese Sjursen løp inn til seier på den knallsterke tiden 1:01:07 og ble dermed den første "Gullfjellsdronningen". På andre plass fulgte ungjenten Elisabeth Hildenes fra Eid Il snaut 1:20 bak mens FRIs egen Elise Orten kom inn på en flott tredjeplass.

Vinner i kvinneklassen, Therese SjursenDe tre raskeste i kvinneklassen (totalt)
1. Therese Sjursen, BFG Fana: 1:01:07
2. Elisabeth Hildenes, Eid Il, 1:02:26
3. Elise Orten, Il Fri, 1:03:37

Resultatliste fra konkurranseklassen finner du på nettsidene til Emit. Listene skal nå være rettet opp, finner du likevel feil setter vi stor pris på å få en tilbakemelding pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ellers var det var god deltakelse i dette første løpet, det var 141 løpere totalt i konkurranseklassen og svært mange i trimklasse uten tidtaking, til sammen ca. 615. Stemningen var god blant deltakerene og tilbakemeldingene til arrangøren var positive!Smile

Våre egne bilder fra løpet finner du her. Du kan også nyte bildene og reportasjen som Kondis lar laget.


 
Norengros   ASKO - vi forsyner Norge med mat
 

 Øyrane Torg

   bjelde logo
 
HOKA logo   sport1 oyrane 2l
 

 Besøk også våre andre samarbeidspartnere:
Hella Maskin AS
Sparebanken Vest   Cramo
 
Thunestvedt
GK Norge AS 


Rivenes AS